tisdag 1 februari 2011

Till en nybliven pensionär

Igår jobbade min goa mamma sista arbetsdagen och idag är första dagen som pensionär.
Det var jag tvungen att "fira". Jag tyckte denna stämpel passade så bra in när Tilda ligger och latar sig ihop med texten -" Nu väntar bara lata dagar".
Har använt min nya spellbeinders som jag är jätte nöjd med. Sen efter mitt besök på Pysseltagen i lördags har jag naturligtvis använt krympplasten och satt dit en liten text stämpel med. Oj va jag älskade att krympa. Man får en helt ny användninga av sina stämplar igen. Jätte skoj!
Ha det så bra, kramis från Lisan

9 kommentarer:

Lilla pyssel Inger sa...

Vilket gulligt kort du har gjort Lisan vännen:)
Är säker på att din mamma blev mycket glad för kortet:)
Vad jag blir glad att du gillade min hjärtask med kort till:) Trevligt att du vill vara med att tävla, jag har självklart noterat att du är med:) Lycka till:)
Å du jag har andvänt mig av mina hjärt spellbinders till denna ask med:) Har även gjort två nya saker också med hjärt spellbindersen som jag kommer visa i löpet av veckan. Så du kan få lite tips och idér vad du kan andvända dina till sen:)
Önskar dig en riktig trevlig dag och vecka och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger:)

smuulan sa...

Jättefint kort, passade perfekt med stämpeln där Tilda ligger och "latar" sig, hihi. Det blir jättefint med spellbinders tycker jag, har inte skaffat en sån själv ännu så jag klipper med saxen....lagomt oproffsigt, haha
Kramisar

Petra sa...

Ja, vilken bra ide med den stämpeln till ett pensionärs-kort. Kanonfint kort du gjort till din mamma. Jag har också krympplast någonstans, kanske ska ta o leta fram den, har aldrig använt den.
Jag kan inte komma till PT på fredag, så synd, men det går ju fler tåg.
Kramis

Lena sa...

Ja, vilken passande stämpel du hittat till kortet. Hoppas det blir många härligt lata dagar för mamma nu. Förstår hon blev glag för ditt vackra kort. Ha en toppenbra dag. Kram Lena

annicka sa...

Hej hej! Ute på en sen bloggingrunda :) jösses vilka fina kort du har gjort! Perfekt stämpel du har hittat...Hoppas allt är bra med dig! Kram kram

lk46 sa...

MMMMM undrar om din mamma håller med... det sägs ju att man aldrig har haft så mycket att göra som när man blev pensionär! men ett härligt kort är det!!
Kram lene

Pernol sa...

vilket härligt kort! Motivet och texten passar ju jättebra till din mamma.

Jag har alltid velat prova krympplast men ännu ej gjort det. Det blir mitt nästa inköp.

Ha det bäst!
Trevlig helg!
kramis Pernilla

Lilla pyssel Inger sa...

Vad roligt att du gillar mina hjärtaskar
det är jo så att man blir glad när andra tycker om det som man gör:)
Å det ska bli så kul att se din/dina askar nu väntar jag med stooor spenning på ditt resultat:) Lycka till:)
Ha en toppen dag och helg, kramar i massor från lilla Inger:)

Lilla pyssel Inger sa...

Hej igen på dig Lisan vännen:)
Tack snälla för att du tyckte om min tävling och jag lovar dig att det blir flera för jag fick så himla trevlig respons:)
Hoppas du hänger på nästa tävling och lycka till nästa gång:) Skulle önska att jag kunde ge er priser alla i hop för det är så många som jag tycker är värda det för eran fina vänskap här på bloggen:)
Kramis kramis från lilla Inger:)