torsdag 27 januari 2011

Inbjudan på en Tag


Jag har minsann hunnit med att scrappa nu i mitt nya scrapprum. Gjorde en inbjudan till några vänner. Hm mitt försök att sudda ut vissa detaljer i inbjudan på paint blev visst inte det bästa. Tyckte det var skoj att göra en inbjudan på en Tag en gång, lite annorlunda.
Jag har nästan gjort klara mina swap kort med. Ligger nästan en månad före i tiden för en gång skull, vilket märks på städningen här hemma som blir lite lidande, ooppss!
Ha det så bra på er alla, kramis från Skåne och Lisan som nu kan se snödropparna i trädgårdarna.

12 kommentarer:

Petra sa...

Så fint Lisan, och så trevligt och ovanligt med en inbjudan på en tag. Så himla finurligt. Ja du, städningen blir lidande när man scrappar och inte nog med det, man får städa upp efter scrappningen också:).
Kram o ha det gott.
Petra

smuulan sa...

Hej! Vilken rolig idé med en lite annorlunda inbjudan, jättefin tycker jag! Jag har också scrappat ganska mycket på sista tiden och JA, DET SYNS PÅ STÄDNINGEN HÄR HEMMA, HAHA! Men ibland måste man strunta i allt annat och göra det man vill. Om man går och väntar tills alla måsten är avklarade, så blir det ingen tid över till scrappande!
Ha det bra, och tack för en inspirerande blogg!
/Sandra

Lena sa...

vilken bra ide Lisan. Så snyggt tag. Men du...snödroppar!!! Här var det 20 grader kallt i går morse och vi har fortfarande massor med snö. Ha en bra helg. Kram Lena

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Lisan:)
Tagen som du har gjort är superfin och vilken häftig idé att göra en inbjudan på en tag:)
Det är mycket roligare att pyssla en att städa tycker jag så damråtterna får jaga mig lite til här hemme hos mig ha ha ha:)
Ha en toppen helg och var rädd om dig:)
Kramar från lilla Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen!
Åh vilken rolig & smart ide med tagen som inbjudningskort, jättefin är den!! :)
Va? Snödroppar redan?? :o
Här har vi massor med snö kvar, minst en meter, så här lär det dröja innan vårens blommor tittar fram.
Ha en underbar helg.
Kramar från Lena

Gertrud sa...

Tagen är så fin. Jodå, snödropparna är inte långt borta. Jag sa till Petra att om ni bestämmer träff hos Pysseltagen så vissla på mig :) Kram Gertrud

Lilla pyssel Inger sa...

Vad kul att du gillade hjärt väskan den var kul att testa på så hoppas du också gör det:)
Oj då det var inte meningen att du skulle bli fattig för att du hälsade på hos mig ha ha ha:)
Fast jag lovar dig att du kommer tycka mycket om att ha Spellbinders hjärtan:) Har haft mycket glädje och roligt med dom:) Har gjort flera alster med hjärt Spellbindersen som kommer nu i veckan så att du kan få flera tips om vad du kan andvända dom till:)
Önskar dig en riktig trevlig söndag och hoppas att du vill hänga på min lilla tävling i morgon:) Kramar från lilla Inger:)

Pernol sa...

så snygg tag! Vilken bra idé att göra en inbjudan på en tag!

Oj,oj har du redan gjort dina swapkort! Jag håller fortfarande på att fundera hur de ska se ut.

Jösses, kan du se snödroppar! Här är det länge kvar tills det är vår. Vi har i alla fall takdropp. Men det är mycket snö kvar hos oss.

Ha en bra söndag!
kramis Pernilla

Busans Pysselblogg sa...

Så vackert och så cool idé att göra inbjudan på en tag - ja, du är så duktig!!! Och så härliga julkort du fick i fjol också... jag har varit inne och tittar innan men trodde jag skrivit kommentarer men såg nu att det har jag ju inte! Ja, minnet är inte det bästa här... *rodnar*
Hoppas så att du har det så bra du bara kan och att du snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen vännen! Såg nu din kommentar på privata bloggen och istället för att skriva och förklara, vill du vara snäll och bara klicka in på detta inlägget och läsa så vet du varför det inte hänt något på den bloggen. Jag tittar in till båda varje dag om någon velat skriva något privat men annars ser du i rutan på den öppna när det skrivits något i den privata senast för att det ska vara enkelt och jag kan skriva och berätta sånt jag inte vill att alla ska läsa om det händer något som jag inte vill berätta för alla.
http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/11/liten-ide.html
Ha det så bra du bara kan igen och ha en skön kväll!!!
Massor med kramar igen
Busan

lk46 sa...

hej vännen!
En smart ide och väldigt snyggt!
ta hand om dig vännen!
kram lene

Fiskegubben sa...

Va fina dom är