onsdag 5 maj 2010

Nya egengjorda blommor

Hej på er, Hoppas att ni alla mår så bra som ni kan och att våren börjat titta in hos er med.

Jag har inte alls varit aktiv vare sig på min egen blogg som att kolla runt hos er.

Min tid och ork hinner/räcker tyvärr inte till allt som skall göras.

Har jag en god vän som är sjuk och har massor av saker som hänt runt sig som behöver lite av min hjälp. Så när orken finns så ger jag för tillfället den till henne.

Nja inte helt sant för i lördags så mådde jag rätt så okej och vädert var kass så jag tog bilen och körde till Pysseltagens scrapträff och hälsade på.


Och gissa vad, jag hamnade mitt i en workshop och fick göra dessa två fina saker. Blomster rankan



är av samma modell som Lone hade visat oss tidigare fast med brun stam istället och sen med färdiga blommer istället för egengjorda. Blomman överst är med 4 lager blomma som va utstansad och sen blötlagd, ihop skrynklad och ihopsatt med en egengjord blommgreja av ett snöre imitten. Gissa om jag var lycklig som hamnade mitt i detta och att det fanns en plats över till mig.

Tusen tack Inger för att du är så snäll och tack för sällskapet Lone.

Väl hemma somnade jag gott i soffan.

Har äntligen fått mina svar på Resistenta bakterier och var helt fri från det. Jippiii. Så nu är det rehab igen för fulla muggar, så nu får scrapandet vänta ytterligare en stund.

Tack så mycket alla snälla blogg vänner för era goa kommentarer. Jag ska försöka lyssna på vad ni skriver och inte ha så dåligt samvete för att jag inte hunnit göra något tillbaka till er alla...ni är för goa, tusen tack.

Så om ni saknar mig här lite så vet ni var som tar min tid (rehab o vila och min goda vän) ha det så jätte bra allesammans. Kramis från Lisan






















11 kommentarer:

Lena sa...

Snygga blommor du har gjort. Härligt att läsa att du orkar med en del ändå. Ha det så bra och Krya På Dig Kram Lena ♥

Lene sa...

hej vännen!
Underbara blommor du gjort!
Så klart ska du vara med din vän när du orkar, det är så viktigt att ta hand om sina vänner och särskilld när de behöver en!
Kramar till dig min vän!
Kram lene

Unknown sa...

Hej gumman, Läckra blommor :) Vad kul att du orkade ge dig dit en sväng..
Härligt att du är fri från bakterierna..
Har med varit dålig med bloggandet och besökandet av era bloggar nu, har jättemycket annat som står på kalendern nu så det tar mycket tid..Men jag kikar in lite snabbt ibland men hinner inte alltid skriva.
Var nu rädd om dig, och inget dåligt samvete, det vet du ;)
Hoppas det blir bra för din vän snart..
Kram kram

Anonym sa...

hej vännen! Det var så roligt att ses igen..det betyder så mycket för mej...så tack för att du kom bort en stund.

Visst hade du tur som en toking att du kom lagom till kurserna :-)

Ta hand om dej , hoppas vi ses snart igen

kramen

Lena B E sa...

Hej vännen!
Åh så fina blommor du har gjort!! Va kul att du orkade åka på träffen en stund, jätteroligt, så du fick lära dig att göra flera blommor!! :)
Klart du ska vara med din vän nu när hon behöver dig, vi finns ju här sen med, oss blir du inte av med så lätt. ;) Ha ha ha.
Va härligt att du är fri från bakterierna nu, jätteskönt!! :D
Jag vill tipsa dig om en tävling jag ska ha, på fredag kommer det inlägget i min blogg. Hoppas du vill vara med!! :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Klart jag ska hälsa till Sussie. :)
Tack för ditt fyndiga förslag på namn till mitt kort. :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

annicka sa...

Hej hej! Tack för titten! Det finns två skäl till att mycket av mina grejer går i brunt och/eller rosa...dels gillar jag dom färgerna, å sen är det lättare för mig att scrappa i bruna och rosa toner...jag är ju färgblind som du kanske vet...d.v.s jag ser färger men inte de rätta färgerna...ibland har jag stoooora problem...försöker stirra, bliga, kisa eller spärra upp ögonen för att se vad det är för färg...men inte hjälper det =) Men det gör ju bara det än mer till en utmaning att scrappa :)
Köper mina papper i 3-4 olika scrapaffärer här i Stockholm, kan aldrig köpa på nätet pga färgseendet...men nu vet du varför jag kör '4 nyanser av brunt' för det mesta...ha haa...Ha en bra helg nu å må så gott! Kram kram

Busan sa...

Vilka fin blomma och så fin kvist du har gjort - så snygga och säkert väldigt användbara också!!! Är så glad att du lyckades vara med en stund hos Pysseltagen och snäll du är som ställer upp för din vän. Klart du ska ta dig tid till henne nu... vi finns ju kvar!!!!
Är så glad du fick så fint kort av Lena BE också... helt underbart är det och så lätt det är att vila när man har så fint att hålla i sina händer. *hjärta*
Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig!
Varma maj-kramar och krya på dig-kramar
Busan

Camillas Kreativa sa...

Hej!
Läste att du blivit sjuk i Egypten, fy farao(upps lite vitsigt där faktiskt hi hi) för att bli sjuk utomlands!!! Det kan inte vara roligt och att bli behandlad på sjukhus till på köpet. Va hemskt att de inte brydde sig om att du inte tålde medicineringen och att du fick hemska hallucinationer. Tur att du är bättre nu och att du fick komma hem, det är alltid bäst hemma :o)

Fin blomkvist du har gjort, jag fundera på att testa själv. Ska bara inhandla sån där grön växt tejp som man lindar runt ståltråden.

Ha det gott och va skönt att du ändå kom hem relativt välbehållen :o)
Kramar
Camilla

Pernol sa...

Åååå så snygga blommor! Det är alltid lika roligt att gå på scrapträff. Va kul att du är någorlunda frisk!

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Unknown sa...

Ville bara kika in och önska en trevlig helg :)
Hoppas att du känner dig så bra som du bara kan..
Här har det varit lugnt med bloggandet med nu ett tag, har haft så mycket annat som har kommit före min hobby :( Men men det får man ta, det är ju visst fler i familjen och inte bara jag haha..
Så nu den här helgen ska det väl kanske få bli något kort iaf, får väl försöka få med mig min lilla Elliot på 3½ att pyssla lite med mamma, hihi det brukar gå en stund iaf..
Var nu rädd om dig, Kram kram