tisdag 16 mars 2010

Egengjorda rosor och gren samt en stjärna

Då har vi äntligen haft vår efterlängtade träff på området. Snälla goa Lone kom till oss och visade hur man gör egna rosor. Sen gjorde vi grenar och klädde och satte blad och rosorna på. Vi var så glada och tyckte det var super skoj. Tusen tack Lone för att du tog dig ner till oss.
Blommorna var jätte enkla att göra men var lite pilliga. Här är den jag påbörjade på träffen. Gissa vem som ska köpa ny stans nu???

Sen gjorde vi även en stjärna som nog mer är till jule tid men varför inte en sommrig eller påskig nu i påsktid.
Här testade vi med ett glatt färgat papper. Bakom stjärnan sitter två andra stjärnor. Karin och Annika. Denna stjärna ser svårare ut att göra än den är. Väldigt rolig vikning vill jag lova.
Efter dessa saker var jag tvungen att gå. Var helt slut så jag han bara se upplägget för ett Never ending card..hm hette det så...
Tufft var det iallafall. Ska se om jag kan få till ett sådant efter påsk.
Har inte varit ute på bloggrunda på ett tag nu, lovar kika in till er snart och se på allt fint ni har gjort. Tyvärr räcker inte tid och ork just nu.
Mina journalgroder är oxå borta i röran som jag lyckats fixa till. Får se om dom kan hitta till skrivbordet snart igen. Kram på er alla från Lisan

11 kommentarer:

annicka sa...

Hej du! Tack för krya-på-dig-tankarna du skickat...verkar funka för idag är det iaf hopp om livet =) Superfina rosor på stjälk! Dom vill man ju kunna göra :)Hoppas att du mår ok och får lite ork tillbaka! Kram kram

Lena sa...

hej hej. jättefina saker ni har fått lära er att göra. en sån där stjärna gjorde jag till förra julen. dom är verkligen fina. skriver med vänster hand, så du får stå ut med mina små bokstäver. stämpeln är på väg till dig. kram lena

Pernol sa...

Hej Lisan!

Vilka fina blommor på gren du har gjort! Det blir dekorativt på alster sen. Ni verkar ha så kul på era träffar! Till helgen ska jag på en scrapträff med Sussie. Vi ska pyssla och prata heeeeela helgen. Det ska bli såååå kul!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Anonym sa...

hej vännen! Det är jag som ska tacka för att ni ville ha mej en dag nere i skåne.Det så roligt att träffas igen..å ni var all superduktiga :-)

jag är nu anmäld till Mimas Hyllinge träff den 1 å 2 maj...kommer ni då eller? Kan LOVA att den träffen vill ni INTE missa...ta hand om dej..kramen

Unknown sa...

Hej där :)
Rosorna var ju kanonfina, kul att ha lärt sig att göra egna..
Stjärnan var ju med jättefin som sagt den ser ju rätt komplicerad ut att göra..
Ja den skulle ju vara roligt att ha till julen..
HA det så gott du bara kan och var rädd om dig / Kram kram

Lena sa...

Hejsan!
Ta en kik in i min B-logg. Kör en liten utmaning där.
Hoppas du vill vara med. Kram Lena

Lene sa...

hej min vän! Jätte snygg gren du gjort, kul att sätta på sina alster!
Ha en trevlig helg!
Kram lene

Susanne sa...

Vilken tjusig rosgren du gjort! Kul att få lära sig något nytt. :-) Du har möjligtvis inte någon beskrivning på grenen? Skulle oxå vilja testa en sån.
Stjärnan är jättefin! Hade tänkt att göra en till jul men hann aldrig.

Hoppas du mår lite bättre nu och att du får en underbar fredag och helg!

Här är det vinter igen, suck, med mera snö och gråväder. Men snart är det april och vår här uppe oxå!!! :-)

Stor KRAM till dig vännen!

Busan sa...

Hej vännen och tack för dina värmande kommentarer. Jo, jag gör allt som du säger och vilar nu. Fick tid till Folktandvården i nästa vecka också så vilar massor så jag ska kunna ta mig dig. Hissen är ännu inte klar men någongång blir det väll det... fast jag har börjat undra.. ;)... för känns som en evighet de hållit på nu.
Rosorna och stjärnan är så jättefina och jag är så glad att du kunde vara med och göra dessa och hoppas du får hjälp med ett Never ending card av de andra tjejerna som var kvar. *hjärta*
Ja, allt är under kontroll här och jag ville bara titta in och önska dig en trevlig helg. Hoppa så det går bra för dig på rehab och tänker på dig ofta och hur det går för dig. Lovar maila så fort jag kan sitta lite längre vid datorn - jag har inte glömt dig!!!
Hoppas du kan vara med i Lenas utmaning också!!! Ha det så bra du bara kan och krya på dig så mycket du kan!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lena B E sa...

Wow så snygg blommranka, jag är imponerad!! :) Jättefin stjärna också, så läcker den är i det färglada papperet!! :)
Hoppas allt är bra med dig?!
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Petra sa...

Vi skoj ni verka ha haft på er träff. Ros-rankan är superfin. Är det en rosbladsstans du tänkte du skulle skaffa dej? Har också funderat på den. Egentligen är det mycket roligare att scrappa med de där egenhändigt gjorda sakerna, jag gjorde mycket sånt i början. Men sen finns det så mycket att köpa och man blir lite lat. Men ibland sitter jag också och pillar lite med sånt där.
Ha det så gott och många kramar.
Petra