måndag 18 juni 2012

Tusen tack för alla fina Grattiskort

 Tusen tack mina goda vänner för dom fina korten  och gåvor som kom till min födelsedag förra veckan. Det översta här är från min goa bloggvän Lena J. Ett underbart staflikort som är så fint med många detaljer. Tusen tack vännen
Detta kortet kom från min älsta bloggvän Busan/Åsa. Hon har blivit så himla duktig med korten tycker jag för hon lyckas sy så himla fint på dom. (hör ni hur avis jag är) Stämplen är superfin och tyvärr sysns inte allt bling som sitter överallt. tack min goa vän.
Det här stjärnkort står så det ser lite snett ut, men det lovar jag att det var allt utom snett. Supersnyggt. Färgerna, papperna och dekorationerna harmonerar massor och det är super fint. Kommer från min vännina Lena W som tyvärr inte har någon blogg. Får se till att hon skaffar en och visar allt fint hon gör.Tusen tack.
Detta kortet tog jag nog 20 foto på utan att få till med ljuset. Förlåt mig snälla Lene för det. Kortet är sagolikt vackert. Tala om lager på lager i färger och detaljer som var så fint anpassat ihop.Med  spets, blommor, metallfjäril och alla jätte fina saker. Tack vännen.
Sedan har jag "lyckats" igen med blixten och kameran. Tyvärr syns inte texten på dom små rutorna. det står " Ska vi Bada"  Kan det vara en  bättre träff på mig??? Prickern över iét Susy. Tusen tack. Hon är bara så söt. Vattendjur som jag är och även dykare och vill helst ligga i blöt hela sommaren...ja det kunde inte bli bättre. Tusen tusen tack vännen.

Jag hade en toppendag med fint väder och åt en god måltid med min sambo, mamma och pappa.
Önskade mig en pool och inget annat. Tänkte att då är chansen stor att jag får en,,,hihi. Man får inte var dum. Så nu ska en blå lite stärre pool ställas upp så jag slipper laxtrappan varje gång. Nja eller havet som inte är så långt bort heller. Men ett litet kvällsdopp är inte fel, eller stekheta dagar när man har beting hemma och inte kan åka iväg.
Vill även tack er som Grattat mig här på bloggen och via mail.
Vill passa på att önska er alla en super trevlig MIDSOMMAR, hinner nog inte blogga innan dess.
Så till vi ses igen, ha det så bra, kramis från Lisan

7 kommentarer:

Pernol sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen vännen! Så många fina kort du har fått. Ram kortet du gav till Gertrud är superfint!

Ha en trevlig Midsommar! kramis Pernilla

Susy sa...

Härligt att kortet uppskattades!

STOR KRAM VÄNNEN!
SUSY

Marita vs snojbi sa...

GRATTIS
Många fina kort

Kramis

Gertrud sa...

Men här sitter en Gertrud och skäms. :( Grattis i efterskott! Jag som fick ett sådant fint kort av dig. Men det är aldrig för sent ..... :)Kramar från Gertrud

Annacarin sa...

Hejsan!
Sitter här och kollar runt hos dig... Så mycket fint du har lagt upp! (även det du fått på din födelsedag!!) Grattis i efterskott, det är så roligt när det dimper ned i brevlådan!
Ha det gott, Annacarin

Åsa sa...

Men goa vännen, är det så länge sedan jag skrivit något i din blogg!?! Mitt minne är inte det bästa, det kan jag bara konstatera medan jag börjar nästan bli lite rädd... :O
Hur som helst så blir jag så glad att du tyckte om kortet och sömmen, det är inte svårt... se bara till att inte ha för tunt papper vännen, det kan vara lösningen att det ska gå lite lättare om det har krånglat för dig. Vet själv att jag bara får det så jag blir nöjd om jag syr i akvarellpapper på 200 gram. Du är så himla duktig och tycker inte du har något att vara avis på... gissa om jag önskar jag var lika duktig som dig på många saker i pysslet!?! Jaaaa!!! Dina korsetter, vattenkannor mm som jag försökt så många gånger och jag kan bara inte få ihop det med min finmotorik. Men skam den som ger sig säger man ju så jag provar med något mellanrum men börjar inse att jag nog skulle behöva vara en bläckfisk för att klara det... hi hi... ;)
Är så glad så många fina kort landade med brevduvan hos dig när du fyllde år. ♥
Kramar till dig igen goa vännen!
Åsa

Åsa sa...

Glömde, det är svårt med kameran men tycker du har lyckats jättefint med alla fotona. Glitter och bling och färger, ibland så går det bara inte och det beror nog mycket på ljuset när man ska fota. Man får vara glad de gånger det blir riktigt bra utan att man förstår varför istället och bara konstatera att du har lyckats kanonbra trots att du inte är helt nöjd själv. ♥♥♥
Kramar igen!
Åsa