torsdag 12 januari 2012

Snödropparna blommar

Årets första snödroppar!
Jadå ni ser och läser rätt. Min pappa var 200 meter från vårt och såg flera snödroppar. Det syns inte riktigt på bilden men dom är så stora och fina. Tänk va, 11 januari och snödroppar. Vart är snön?
Här är det idé torka i pysselverkstaden och hälsan bråkar lite så, ja pysselet får vänta tills andan faller på igen. Har lite halvfärdiga saker som jag ska förslöka ta tag i.
Idag har vi storm igen i Skåne med regn och rusk och det är väldigt mörkt ute så man vill bara krypa ihop i soffan och vila. Passar mig perfekt idag. Min dator är seg och jag kan inte läsa mina kommentarer och lyckades endast skriva på två bloggar. Men jag har bloggat runt och kollat in allt fint ni har gjort.
 Kanske känner datorn med av vädret idag!
Höll på att glömma, jag har anmält mig till Pysseltagens scrapphelg med övernattning till den 30/3-1/4. Längtar såååå!
Hoppas att ni alla har det bra, kramis

4 kommentarer:

Pernol sa...

Näääää, nämen näääää..... det kan inte vara sant! Har ni snödroppar? Här är det fullt med snö än. Det var i och för sig skönt ute idag med bara några minusgrader. Men jag kan knappt tro det... snödroppar! Vi lever verkligen i ett avlångt land.

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Susy sa...

Snödroppar i januari... jaa vad har vi för årstid nu egentligen...?

Var rädd om dig!

KRAM SUSY

snojbi sa...

WOOOW snödroppar redan nu
Kramis

Busans Pysselblogg sa...

Snödroppar, så underbart! ♥
Hoppas du kryar på dig och snart orkar pyssla lite igen. Men vädert är ombytligt nu och jag undrar också var snön är. Här är gräsmattorna gröna och för bara någon dag sedan snöade det massor och snön plogades bort. Dagen efter regnade det bort all den andra snön så kändes som den kunde låtit bli att komma. ;)
Har inte haft strul med bloggarna än idag men är flera som jag läst som har problem med att skriva kommentarer. Hoppas det löser sig snart.
Tittar in för att önska dig en trelig helg och blir så glad att du ska iväg till Pysseltagen med övernattning också. Så roligt att ha att se fram emot! ♥
Massor med kramar till dig!
Åsa