onsdag 15 juni 2011

Tusen tack vännerTusen, tusen tack mina goa vänner. Vilken underbar födelsedag jag fick igår med många fina kort och paket. Första kortet ut här intill är från Lena J som hade gjort detta fantastiska kort. Titta och njut, mer behöver jag väl inte säga..Nästa att tacka för ett fint kort är Pernol. Verkligen ett lager på lager kort i fina färger och utförande. Har tyvärr inte tagit med insidorna på något av korten, men jag kan lova att dom är lika fina innuti.
Tack Pernol.Sedan var det ett riktigt överraskningskort från en fd granne till oss. Lena W hade gjort detta fina kort med en härlig text innuti som jag behåller för mig själv. Synd ni inte kan se vikningen. Den var jätte fin.Tusen tack Lena.
Sen har vi ett läckert kort från goa vännen Busan. Tack vännen. Med en fågel på som jag älskar, samt lite bling bling så jag blev riktigt glad. Tack vännen.

Sist ut har vi ett härligt sommarkort från Lena BE. Färgerna tycker jag passar så bra ihop. Gillade blomman av band..den liftar jag nog sen. Tack för ett super fint kort.


Älskar fylla år när man får så fina saker. Man sitter och pelar på korten och njuter. Lägger ner dom och tar sen upp dom lite till om ock om igen. Ja ni känner nog igen det. Nu ska jag se om jag kan pyssla lite när jag har vilat lite middag. Ha en jätte bra vecka på er alla och tack än en gång. Kramis från Lisan

7 kommentarer:

Lena sa...

Visst är det roligt att fylla år när man får vacker post i lådan. Mycket fint du fått. Kram Lena

Lena B E sa...

Åh så mycket fint du fått, får man som du så många fina kort, då är det kul att fylla år. :) Trots att man blir äldre för var gång, fast det glömmer man bort när postlådan fylls av så mycket vacker post. :D
Ramen på mitt kort är en 'diecut' dom dom har jag köpt som dom är, finns bla. här... http://kristinasscrapbooking.se/list_varugrupp.asp?t=%D6vrigt&varugrupp=225&lang=sv
Ha en toppenbra dag.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen och grattis igen till dig... vilka underbara kort du har fått... gläds så med dig!!! ♥♥♥ Och jag ser att det är så länge sedan jag varit inne hos dig, tänk att ni badade i laxtrappan.... här är ju så kallt i vattnet än och det ser sååå skönt ut! :) Och att du blivit DT hos Pysseloplock... STORT GRATTIS!!!! ♥♥♥ Oroa dig inte, du kommer klara det fint, du är så duktig och händet inget som står utanför din makt så kommer du lyckas... hoppas så att du får riktigt roligt med uppdragen du får. ♥♥♥ När börjar du?
Låter så mysigt med alla grönsaker osv, lyckos dig! Hoppas skörden blir riktigt god! :)
Nä, vi försöker att inte ta ut oss här men vi håller på än. Sista hyllorna kom för en vecka sedan så sista veckan har gått till bara det men blåsten gör att vi är så trötta nu. Fattar inte att det kan blåsa så mycket i år men det gör det... *rodnar* Försöker komma ut en stund varje dag men längtar tills det blir finare och varmare igen och inte blåser så vattnet kanske kan bli så varmt att vi kan ta oss ner och bada... längtar! :) Har inga andra planer här för i sommar mer än att komma i ordning, är en del kvar men vi börjar se slutet och det tar längre tid nu när vi vill försöka vara ute lite också i det väder som är i alla fall. :)
Nä, får titta vidare... hoppas du har det så bra du bara kan och gläds åt dina kort... de är så vackra... så hörs vi så fort jag börjar landa här.
Massor med kramar till dig! ♥♥♥
Busan

Carina sa...

Fina kort du fått, grattis i efterskott:)
Kramar

Pernol sa...

Va fina kort du fått! Det är kul att fylla år när brevbäraren kommer med så fin post. :) Grattis än en gång!

Ha det bra!
kramis Pernilla

Susy sa...

Grattis i efterskott!
Så härligt att få så underbar post i brevlådan!
Jätte fina kort!

KRAM TILL DIG!
SUSY

Lilla Pyssel Inger sa...

ÖNSKAR DIG ETT JÄTTESTORT GRATTIS I EFTERSKOTT:)
Hoppas att du fick en underbar födelsedag för det är du verkligen värd:)
Vilka underbara fina kort du har fått:)
Massor med kramar från lilla vännen Inger:)