torsdag 25 november 2010

Mosstomte!

Scrap gänget på området träffades för två veckor sedan och gjorde mosstomtar. Oj så skoj det var. Här har jag ställt upp den i lite pudersnö som kommit och tännt lamporna. Tomten är ca 80cm hög. Det var en jätte lyckad kväll ihop med gänget och tjejen som kom och lärde/visade oss. Tomten håller i två år om man ger den lite vatten då o då så den inte torkar ut helt. Inästa vecka ska jag till mamma och testa göra någon till.

Jag har nu packat allt som har med scrappen att göra och kommer packa ner daa hörnan i nästa vecka. Ska försöka hinna med några inlägg innan dess. Man måste pausa i packandet. Här kommer lite snö sedan igår. Just nu ligger det va 3 cm på tomten. Härligt med lite snö. Det lyser upp så fint. Helst till första andvent med. Kramis på er alla så länge. (hm jag har nog misslyckats med förminska bilden igen o den vita kanten kom med)

10 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå vilken supersöt tomte!! :)
Jättefin är den, va duktig du är!! :)
Nää, så virrig är du inte. hi hi ;)
Du har helt rätt, när jag tänker efter så liknar det faktiskt ett tält. (formen på kortet-tent card)
Om du scrollar ner på min blogg till det första 'tent card' jag gjorde, så finns en länk till beskrivningen av kortet där.
Sen var det utseendet på bloggen... om du klickar på namnet som står längst upp till vänster i min blogg, så kommer du till en sida där det finns massor av layouter för bloggar. Och dom får man använda sig av gratis, bra va?
Ha det så bra och slit inte ut dig med flyttbestyren. ;)
Kramar från Lena

Lena sa...

Hejsan!
Åhhh, vilken härlig tomte. Ser så roligt ut att få göra en sån. Här har vi både snö och blåst och jag kan ärligt säga att jag redan är trött på vintern. Ljusare blir det ju i alla fall. Ha det så gott bland flyttkartonger. Kram Lena

Anonym sa...

Åh, vilken gudomligt fin tomte du gjort, så vacker med snö på och ljusen! Vill oxå göra en sån ju! Men den måste väl även skötas om sommartid oxå, eller? Då får du jul året om vännen, hehe... skojar bara.;)
Här har vi ca. 3 dm snö nu och mer lär det väl bli då det fortsätter snöa sen igår men huvva vad kallt det är, 10- idag + blåst så det känns som 20-.
Ta inte ut dig nu med flytten så du inte orkar med pyssel och bloggen sen, har saknat dig här!

Många varma snökramar till dig från Susanne!

Gertrud sa...

Hallo i snön. Vilken gullig tomte, han trivs nog i snön. Jag säger som Lena, nu kan detta väder försvinna. Jag säger som vanligt : jag bor i Skåne för att jag inte gillar snö. Men han däruppe bryr sig inte om det! :)Ha det bra i dina kartonger. Kram Gertrud

Britt-Inger sa...

Åhhh, så mysig liten tomte...Var den svår att göra eller???
Ha en skön Första Advent!
Kramen, BI

Lene sa...

hej vännen!
jag skrev ett långt inlägg igår som bara försvann. Nu gör jag ett nytt försök!
Jättesnygg och härlig tomte!
Snyggt i bloggen.. du hittar adressen i sidan av min blogg. Runt kort, det är en spellbinders men du kan använda vanligt runda också. precist som ett staffeliekort!
Ha en skön 1.a advent!
Kram lene

Mim... sa...

WOW vilken läcker tomte!!
Ha det bra....

Pernol sa...

Åh WOW vilken läcker tomte!!! :) Här i norrland har vi massor av snö och -12 grader kallt. Burr! När det blåser ute så blir det ju ännu kallare.

Lycka till med flytten!
Trevlig 1:a advent!
kramis Pernilla

Åsa sa...

Vilken söt tomte... så duktig du är som fått ihop denna - det ser så svårt ut!!!
Hoppas så att din första advent var fin och mysig... här springer tiden och julkorten är nog klara här med nu. Bara jultagsen kvar om jag inte glömt något... :) Ska bli kul med lite annat pyssel sen!!!
Ha det så bra du bara kan och hoppas så det går fint med huset.... tänker på dig!
Massor med kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken helt underbar tomte denna gillade jag MASSOR MASSOR MASSOR:) Så himla duktig du är den ser jättesvår ut att göra:) Kramar från lilla Inger vännen:)