torsdag 30 augusti 2012

Sommaren når sitt slut

                                                              Hesjan på er alla!
Nu är snart sommaren slut och jag och min "gubbe" har haft en härlig sommar. Vi har varit iväg någon mindre tur och sedan en  12 dagars resa på Öland med fint väder och sällskap med vår husvagn.
Blev inte 4 veckor iväg nu och kommer inte att bli mer heller. Fungerar inte när man har hus, men när vi bode i lägenhet var det toppen. Har massor av projekt att göra här hemma och håller på lite hela tiden. Har i sommar byggt upp ett vedskjul/bod. Halva är till ved och halva ett skjul till mig så jag kan ha mina krukor, jord mm Blev jätte fint och i den gula färgen som vi sedan tänkt göra om fasaden med/i. Poolen kom upp med ett litet staket som avskärmare intill ( endast två bitar). Vårt andre förråd har fått lite bättre ordning och sedan en massa annat. N'ärmst på tur är att nu 4 v framåt ska alla stora gamla enar och träd  och staket bort för planterina av häck. pust vilket jobb det kommer att bli. Mina hallonplantor som vi satte ifjol måste flyttas just när dom börjat mogna;( men men, det kommer ett nytt hallon år). Efter det är det carportsbygge.
Kommer börja pyssla lite nu igen och lägga ut här, förhoppningsvis.
Hoppas att alla ni andre med haft en toppen sommar. Många kramisar från Lisan

söndag 12 augusti 2012

Grattiskort + hemma igen

Min bloggvännina Pernol fyllde år nyligen och jag gjorde ett litet kort till henne. Använde mina nya stämplar från Pysseltagen som jag handlade för en tid sedan. Textstämplen köpte jag för längre sedan, Rox stamps tror jag.
Innuti blev det en enkel gratulationstext.
När jag satt och gjorde kortet ville inget alls torka pga värmen som kommit hit. Jösses så hett. Misten tog nästan 2 dygn att torka av luftfuktighet och värmen här hemma.
Pausade mellan pysselbord och poolen ute. Min välsingnelse just nu. Mår så mycket bättre nu när jag kan svalka mig ute hela tiden. Doppa huvudet länge och bli sval. Nja sval o sval. Lägsta just nu är 26°. Önskar er alla en trevlig sommar om jag inte hinner hit i hettan. Kramis från Lisan

Nu är jag hemma igen. Hade tänkt lägga ut detta inlägg via min väninnas dator på semestern men det blev aldrig av. Skirver mer om semestern i ett annat inlägg. tusen tack alla för dom fina kommentarerna till mig. Kramis Lisan