torsdag 27 januari 2011

Inbjudan på en Tag


Jag har minsann hunnit med att scrappa nu i mitt nya scrapprum. Gjorde en inbjudan till några vänner. Hm mitt försök att sudda ut vissa detaljer i inbjudan på paint blev visst inte det bästa. Tyckte det var skoj att göra en inbjudan på en Tag en gång, lite annorlunda.
Jag har nästan gjort klara mina swap kort med. Ligger nästan en månad före i tiden för en gång skull, vilket märks på städningen här hemma som blir lite lidande, ooppss!
Ha det så bra på er alla, kramis från Skåne och Lisan som nu kan se snödropparna i trädgårdarna.

söndag 23 januari 2011

Bättre sent än aldrig!

Här kommer alla mina fina julkort som jag fick denna julen.
Tusen tack, dom är helt fantastiskt fina allihop.
Hoppas jag inte glömt tacka någon, i så fall tackar jag här nu. Titta och njut.
Kramis från Lisanmåndag 17 januari 2011

God fortsättning på er alla!

Lite sent ute med att önska Gott nytt år och en god fortsättning. Men vad gör man när man hamnar i sängen med influensa och vinterkräksjuka i 14 dagar. Innan dess var det flytt och packa upp saker, fira jul o nyår och se pang i sängen.
Har kollat lite på era bloggar och sett allt fint ni gjort men inte orkat med kommentarer och så, men det kommer. Tackar tusen gånger för alla era goa kommentarer, tack vänner!Detta kortet hade jag gjort innan jag packade ner allt inför flytten till Lena J´s födelsedag. Hade tur att jag hittade det bland alla kartonger och bråte. Gillar änglarna väldigt mycket. Hoppas att ni alla har det bra, lovar kika in hos er snart. Kramis från Lisan