tisdag 28 september 2010

Prickig väska

Här är min senaste väska. Denna blev i röd/vit prickigt sammetspapper med lite rosor och blad. Har inte haft blommor på denna typen av väskor innan och blev rätt nöjd med reslutatet.
Köpte nya lås på Altheasmix som jag genast var tyvngen att använda. Fotot under är från sidan där man ser bradsen som jag köpt från eyeletsoutlet. Får se vad jag ska göra med denna väskan. Hittar säkert en ägare till denna med sen.

Nu blir det att fixa till vid skrivbordet. Var på IKEA innan idag och köpte sista sakerna. Hm nja det passade inte som jag tänkt men jag får hänga upp "potterna" på sidan istället..Ja ni får se snart. Kramis från Lisan

Kort från Pernol

Detta söta och jätte fina höstkort fick jag igår från snälla goa Pernol. Tusen tack för kort och innehåll , det var jätte fina små saker som kommer väl till pass nu när höstkorten tar sin fart.
Effekten av att ha löv på kortet tycket jag var fantastiskt fint.
Tack än en gång!
Igår var jag bort i scrapplokalen med scrapp vännerna, jätte skoj att vara frisk nog att komma dit. Det blev en ny väska,h,hi. Har fastnat i att vika saker just nu..får börja med julkorten här hemma istället i mitt nya fina scrapprum. Har en liten sak kvar att fixa med innan jag tar foto så ni får se.
Ha det så bra på er alla i den kyliga men soliga hösten. Kramis från Lisan

onsdag 22 september 2010

Korsetterna från förra veckan

Här har vi den rosa som jag blev mest nöjd med. Det blev den som jag gav bort i lördags till en häftig tjej som verkligen uppskattade den. Innuti den hade jag köpt röd/rosa gele hjärtan som jag lagt i cellufan. Blev en häftig effekt till korsetten.
Så här såg den ut bakifrån.

Sedan var det en grön med som jag först hade tänkt ge till Birgitta men som nu någon annan komme få. Har kommit från kort nu ett tag och fastnat i annat pyssel som ni ser. Skoj att variera sig ibland.Här är en bild från sidan med. Tyvärr blev jag lite dålig sön-onsdag men är bättre nu igen. Blev lite för långt pass i lördags för mig. Så jag missade vår scrapping på området, snyft;(
Men nu är jag tillbaka i rätt bana igen och får sätta mig och pyssla igen.
Har hunnit med en regäl bloggrunda med. Ni är fantastiska alla vilka saker ni gör, sen alla goa kommentarer med. Tusen tack.
Kramis från Lisan


fredag 17 september 2010

Bruna väskan klar

Nu är äntligen min bruna väska i modell större klar. Locket på framsidan får mönstret neråt men på baksidan är det uppåt..Tänkte jag inte på från början. Sedan gjorde jag en annorlunda framsida mot vad jag brukar, på så vis fick jag mönstret uppåt istället för liggande. Låset är av min favis modell och knapparna på sidorna är i manchestertyg från eyelets outlet. Det bruna sammets mönstrade pappret är från pysseltagen. Ni har sett det hos mig förr. Gillar det pappret. Sen en bild från sidan - såg att altheasmix o Mitas hade brun o vit tävling just nu. JAg kommer att skicka in denna som mitt bidrag.
Oj vad jag kommit igång nu med skapandet. Har gjort en korsett med som jag får visa sen när mottagaren har fått den i helgen. Min pysselhörna är oxå klar- så gott som ialla fall. Saknas två trådbackar att dra ut i garderoben, men sen är det klart. Jag är super nöjd. Kommer ta foto sen när det med är klart.
Ha en bra helg på er alla, kramis från Lisan
ooppps så trög jag var. trode Altheas hade bara brunt o vitt tävling, fattade inte att det var julkort man skulle göra..ja man kan ju ge väskan istället för julkort..som en pepparkaksväska eller något,hi,hi

tisdag 14 september 2010

Vintagekort

Nu har jag varit på kurs. Jag var så usel på att distressa. Hur jag än gjorde så fick jag inte till det, så jag åkte till pysseltagen på en fritt arbete kurs i torsdags. Där fick jag hjälp med att lära mig distressa rätt. Efter många försök med mycket i papperskorgen tyckte jag nog att jag äntligen fick till det. Tänk att man gjort så himla fel som jag gjorde innan. Jag lyfte och liksom "duttade". Inte konstigt att jag fick stora stämpel avtryck överallt, hi,hi. Här är ett som jag gjorde i brun vintage look. Älskade denna stämpel.
Sedan lite sämre bildkvalite på de här två. Ännu ett i brunt och sen ett i grön ton. Vi gjorde även lite tags och annat med. Dom får jag visa en annan gång.
Sen en annan glädjande nyhet. I lördags var vi på nya stora nyöppnade IKEA i Helsingborg och införskaffade 2 garderober och en skrivbordsskiva med ben och två hyllor att ha ovan för.
Så oj va jag var glad i helgen. Vi byggde och höll på. Nu återstår två utdragsbara korgar och en hurts som ska köpas på torsdag. Sen ska jag ta foto och visa er alla när jag har fått till det med alla saker.
Tack för titten, kramis från Lisan
onsdag 8 september 2010

Grattis hattkort till Linda

Hejsan på er alla. Nu har jag legat i förkylnig i 1½ vecka och har hunnit med lite scrapping här hemma mellan sov/snyt och nys tiderna. Har inte varit borta i lokalen (inte orkat o ville inte smitta) så det blev köks bordet som fick bli scrap hörna.
Detta kortet gjorde jag till Lina H som är med i vår grattiskedja. Fick ett hattkort i sommras av en annan scrap vän Cattis och var bra tvungen att lifta det.
Jag är väldigt förtjust i beiget och brunt så jag gillade detta kortet.
Sedan har jag hunnit med att göra mina 6 swapkort för septembermånad med. Så bra i tiden har jag aldrig varit innan.
Imorgon ska jag fortsätta på en stor brun väska som var påbörjad sedan innan.
Hoppas hinna med någon liten bloggrunda med i dagarna.
Datorn har inte alls varit aktiv i förkylningstiderna. Bokstäverna har liksom gått ihop.
Det bästa med att jag varit vid köksbordet och tagit ALL plats är att nu, Japp NU ska vi göra om ett att av rummen så jag äntligen ska få mig en scrap hörna. Jippiiiii! Så nu letas hyllor, skåp och skrivbord för fullt. Gissa om jag är glad.
Ha det så bra på er alla, många kramar från Lisan